On podré aparcar?

A prop de la Zona esportiva es pot aparcar a quatre llocs però s'habilitarà una zona de càrrega i descàrrega a l'entrada del camp de futbol per tal de facilitar l'entrada de transportins i altres estris que es podran deixar al camp de futbol la nit de dissabte a diumenge.

Dins el camp de futbol hi haurà carpes pels participants i els seus gossos pel que no cal que porteu tendes ni tendals que, a més, no es podrien instal·lar sobre el terreny del camp.

Possibles espais d'aparcament:

P1 Entrant per la porta principal: a l'avinguda de la zona esportiva, que s'habilitarà en direcció única: en bateria al davant del camp i en línia a l'altre costat.
Es pot aparcar també al llarg del carrer del Pi gros, amb poc trànsit a la banda de muntanya del camp. (https://goo.gl/maps/FpgLpLwtdkbVLwXU8)

P2 Entrant per la banda de muntanya es pot usar l'aparcament municipal que hi ha a tocar del camp de futbol (https://goo.gl/maps/hup81qrt4QbmAeBV6)

P3 Entrant també per la banda de muntanya: hi ha un altre aparcament municipal situat a 300 metres   ( https://goo.gl/maps/81Ey2sofhMu1toW59)

P4 Pujant cap al poble, una estona abans d'arribar al nucli urbà, tenim a la dreta l'entrada a una finca: L'Esplai  (GPS: 41.524885 2.396524) des d'on segueix un carrer que al final a la dreta dona a un descampat molt gran on es pot aparcar. Des d'allà pujant 30 metres teniu una petita porta verda per peatons que us porta al carrer Joan Maragall. És a 6 minuts de l'entrada del camp de futbol

 Aparcaments P1, P2 i P3

Mapa de les zones d'aparcament

 

Aparcament P4

Us recomanem passar abans pel camp de futbol per descarregar el material

P4

 Entrada a la finca l'Esplai:

Porta d'accés al parking

 Porta de peatons cap al camp de futbol

Porta de peatons cap al camp de futbol