Copa Catalunya: consideracions pràctiques

Alguns temes pràctics per la vostra participació a la Copa Catalunya d'aquest cap de setmana

Dins el camp de futbol tindrem 1 o 2 carpes muntades per cada club on la nit de dissabte a diumenge podrem deixar material (gàbies, cadires ...) Si per algú és imprescindible muntar una carpa pròpia ho podrà fer en un racó fora del terreny del camp.

Gran part del camp de futbol estarà reservat pels competidors i es podrà veure la prova des del pròpi camp o des de les grades. No es podran posar carpes, sombrilles ni gabies a les grades. Hi haurà un pre-ring gran només pels competidors que estiguin a punt de sortir.

Dissabte començarem a les 14 i podreu accedir al camp des de les 12:30. Diumenge comemçarem a les 9 i podreu accedir al camp des de les 8. Veieu els horaris previstos

Hi haurà un espai reservat a la porta del camp per càrrega i descàrrega de material i hi ha diversos llocs per aparcar: (veieu on aparcar)

  • P1: al carrer del camp (als dos costats) i al carrer de dalt (el més proper)n
  • P2: aparcament públic a l'altra banda del camp (proper, pot accedir-se al camp de futbol per una porta que hi ha en aquell costat)
  • P3: aparcament públic més amunt (350 metres, sol estar força ple)
  • P4: espai habilitat a 6 minuts si accedeix per l'entrada a la finca l'Esplai, pujant cap al poble. Després hi ha una  petita porta per peatons en el camí directe al camp de futbol. És molt gran, recomanat si heu descarregat abans i voleu venir caminant amb el gos

Hi haurà aigua per que els gossos puguin beure però no una manguera per mullar-los

El bar del camp de futbol te entrepans, begudes i snacks diversos.

Diumenge, quan acabi la prova, dinarem al mateix camp de futbol. Si fa molt de sol potser haurem de "comprimir" els gossos en algunes carpes i bellugar-ne algunes pel dinar.

Si us plau, sigueu molt curosos amb l'entorn, tant dins el camp com al voltant. Que quedi clar per tothom que organitzar competicions de gossos no te cap mena d'afectació.

Si feu fotos, vídeos o comentaris sobre la copa us animem a publicar-les amb l'etiqueta #copaFCAG2019

Si teniu algun dubte, us perdeu o teniu cap imprevist podeu trucar-nos al 607.475.945

Que gaudiu de la Copa!